Dilluns 13 de juny vam fer la 6a Trobada de Representants, per valorar com havia anat tot el procés, per explicar com ens hem sentit com a representants, abans, durant i després d’aquest trajecte i per acabar berenant junts i acomiadant-nos fins l’any que ve.

L ‘any que ve ja farem 6è i no serem representants, però si que vam quedar que faríem un seguiment del compliment de les propostes presentades a l’Ajuntament d’Olot i del feedback que ens han fet arribar.

Pels representants que no vau poder venir us adjuntem el 6a TDR_Power point que vam passar de RESUM DE TOT EL PROCÉS i un joc amb adjectius de com ens sentíem al principi de ser representants i com ens hem sentit al final d’aquest procés.

 També us deixem amb el video de tres representants que anima als alumnes de 4rt i que l’any que ve faran 5è a ser-ne. És curt però entusiasta!!!!

 A la fotografia un resum de com valorem el Consell dels Infants, tot mirant el Teatre Principal d’Olot. Com  més endavant i més a prop més contents, com més lluny i menys visió menys contents. Un escaneig ràpid i concís.

Gràcies per la feina feta REPRESENTANTS!!!!