El Consell

El formen els infants de 5è de primària. Les decisions es prenen per consens.

Els representants

La Trobada de representants es reuneix periòdicament

El Ple

Un cop l'any, portem les propostes que hem consensuat al Ple de l'Ajuntament
 

MEDI AMBIENT: Com tractem l'entorn naturalPER ANAR-HI PENSANT A CASA...

Olot se situa en un medi excepcional: Està envoltada de volcans. Un d'ells, el Montsacopa, és un magnífic mirador natural de la ciutat i de la zona volcànica de la Garrotxa. També compta amb altres espais naturals de gran bellesa paisatgística, com els paratges de la Moixina, el Parc Nou, les fonts de les Tries, de la Deu o de Sant Roc o el riu Fluvià.

Tanmateix, l'activitat dels éssers humans pot afectar al nostre medi. Al llarg de la història, diverses persones han aconseguit que protegim més i millor l'entorn natural i gràcies a això podem gaudir-ne ara nosaltres. Els avenços de la ciència ens donen eines per seguir avançant. Però segur que podem millorar, oi?

Abans que comencem a fer anar la imaginació, us proposem que feu un cop d'ull a aquestes informacions. Tenen a veure amb el nostre medi i segur que us poden ajudar a pensar:

http://www.super3.cat/infok/8323/la-proposta-reciclatge
http://www.olot.tv/noticies/lajunament-dolot-neteja-la-llera-del-riu-fluvia-a-lespera-dun-projecte-per-revaloritzar-lo/
http://www.super3.cat/infok/videos/4102230/volcandpark

http://www.olot.tv/noticies/lanegx-organitza-una-bicicletada-per-reivindicar-la-unio-dels-carrils-bici-dolot/


http://www.olot.tv/noticies/la-garrotxa-aposta-per-les-energies-renovables-amb-un-projecte-de-compra-demissions-de-carboni-en-les-calderes-de-biomassa/http://www.super3.cat/infok/videos/3204830/crancs-de-riu