El Consell

El formen els infants de 5è de primària. Les decisions es prenen per consens.

Els representants

La Trobada de representants es reuneix periòdicament

El Ple

Un cop l'any, portem les propostes que hem consensuat al Ple de l'Ajuntament
 

Comença el Consell dels Infants 2016/17!

dilluns, 10 d’octubre de 2016

L'any passat, els nens i nenes de 5è i 6è d'Olot van consensuar 30 propostes per millorar el medi ambient a la nostra ciutat. De quin tema voleu parlar aquest any? Tenim 3 opcions:

CIUTAT

Si escollim aquest tema, parlarem sobre l'espai on vivim. Per exemple: Com ens movem per Olot? Com haurien de ser els carrers, des del punt de vista dels infants? En què ens ajuda la policia? Hi ha massa cotxes? La gent respecta la neteja de la ciutat? Com ens agradaria que fossin, les places?

CULTURA I LLEURE

Si escollim aquest tema, parlarem sobre les coses que fem en el nostre temps lliure. Per exemple: Què en pensem dels museus? Quines festes es celebren a Olot? Hem vist tots els equipaments esportius municipals? Es fa cultura adreçada als infants? Com podríem treure més suc de la biblioteca? Què en pensem dels esports? 

SOCIETAT

Si escollim aquest tema, parlarem sobre la societat olotina. Per exemple: Hi ha gent sense feina? Com tractem la gent gran? Què en sabem de la pobresa? Com vivim la diversitat cultural a Olot? Sabem què vol dir voluntariat? La gent hauria de participar més?


Feu clic aquí per introduir els vostres vots!