El Consell

El formen els infants de 5è de primària. Les decisions es prenen per consens.

Els representants

La Trobada de representants es reuneix periòdicament

El Ple

Un cop l'any, portem les propostes que hem consensuat al Ple de l'Ajuntament
 

Benvingudes i benvinguts al Consell dels Infants d'Olot

dijous, 22 d’octubre de 2015

El Consell dels Infants de la Ciutat d'Olot (CICO) és un òrgan de participació, consulta i assessorament de l'Ajuntament. Un dels seus objectius principals és donar a conèixer als adults el punt de vista dels infants no només en temes estrictament infantils sinó tots els aspectes relacionats amb la ciutat.

Qui hi participa?

Aquest curs, participaran al Consell dels Infants els alumnes de 5è i 6è de totes les escoles d'Olot. A partir d'un procés participatiu, tots els nens i nenes podran dir què pensen de la seva ciutat i podran fer propostes per a millorar-la.

La veu dels infants, a l'Ajuntament

Aquelles propostes que generin un ampli consens entre els infants es presentaran en un Ple Extraordinari de l'Ajuntament d'Olot presidit per l'alcalde de la ciutat i amb la presència dels regidors del consistori.

Una missió important

Nens i nenes de 5è i 6è de tot Olot, tenim una missió: Informar-nos, escoltar-nos els uns als altres, arribar a acords i explicar el nostre punt de vista a l'alcalde i els regidors de l'Ajuntament. La ciutat ens escolta. Fem un exercici d'imaginació col·lectiva i pensem com ens agradaria que fos Olot en el present i en un futur.